Nelle Søndermand

 

En grøn omstilling i Faxe kommune, skal være med til at vi sikre vores allesammens fremtid. Sådan at Faxe kommune forsat er et godt sted at leve, arbejde og bruge sin fritid og ferie hele livet.

Aktiv grøn erhverspolitik

Mere genbrug - en udbygning af renovationssystemet

Sammenhængende og billigere offentlig transport.

Mere fleksible åbningstider i børne pasningstilbuddene.

 

Jeg vil knokle for at vi i Faxe kommune får en mere sammenhængende offentlig transport i kommunen, sådan at det er nemt og hurtigt at komme rundt i kommunen. Bus- driften skal indrettes så den er sammenhængende med togtiderne på vores stationer. Dette vil betyde at vi skal bruge mindre tid og færre ressourcer på transport.

Vi i SF er klar over at de fleste nye tiltag koster penge. Vi er klar til at tage dette økonomiske ansvar på os. Vi mener dog at kommunerne i flere år er blevet underbetalt i forhold til de opgaver de skal løfte.

Men det har ikke hindret SF i Faxe kommune i at tage ansvar ved alle budgetforhandlingerne og deltage aktivt i de nedskæringer der har været. Mange gange dog med blødende hjerte...

 

Jeg hedder Nelle Søndermand er 35 år og bosat i Haslev. Jeg har været bosat størstedelen af mit liv i det der nu er Faxe kommune.Til daglig arbejder jeg i Fødevarestyrelsen, som tilsynsførende i detailvirksomheder. :-)

I mit job kommer jeg på mange offentlige arbejdspladser, hvor jeg ofte hører om de besparelser der hele tide rammer dem.

Jeg mener at vi i fællesskab skal arbejde for at styrke økonomien i vores offentlige tilbud. Sådan at vi har nogle gode og bæredygtige tilbud til vores borgere samt nogle sunde og attraktive arbejdspladser for de ansatte.

 

Jeg er mor til 2 skolesøgende børn og pendler dagligt til København. Mange forældre oplever at åbningstiderne i pasningstilbuddene ikke passer med deres arbejdstider på jobbet. Åbningstiderne tager ikke hensyn til skifteholdsarbejde eller job i detailhandlen.

Tilbage til SF-Faxe